Etusivu   Maksutavat ja toimitus

Maksutavat ja toimitus

Toimituskulut

Paketti

Nouto myymälästämme: 0,00 €
Pienlähetykset 0-500g Matkahuollon pakettipisteeseen: 5,00 €
Lähellä-paketti 500g-5kg Matkahuollon pakettipisteeseen: 10,00 €
Lähellä-paketti  5-15kg Matkahuollon pakettipisteeseen: 15,00 €
Rahti 15-30kg Lähimpään Matkahuoltoon: 20,00 €
Polkupyörä Lähimpään Matkahuoltoon: 29,00 €
Polkupyörä Kotiintoimitettuna PostNord: 35,00 €

Suuremmista lähetyksistä ota yhteys asiakaspalveluumme p. 03-3142 1000


Hintaesimerkkejä:

Fjällräven Kånken -reppu: 5,00 €
Jääkiekkomaila: 10,00 €
Perhovapa 10,00 € 

 

Toimituskulut näet tarkemmin ostoskorissa tuotteen toimitustavan valinnan yhteydessä.


Maksutavat

Myymälässämme maksutapoina toimivat käteisen lisäksi useimmat pankki- ja luottokortit sekä Resursbank -osamaksu. Meiltä voit ostaa myös Sportia-Pekan lahjakortin!

Verkkokaupassamme voit maksaa turvallisesti yleisimmillä luottokorteilla, pankkikorteilla, pankin verkkomaksulla sekä Collector -laskulla ja osamaksulla.

Verkkomaksutoiminnastamme vastaa Point Transaction Systems Oy

Osa maksutavoista voi edellyttää rekisteröitymistä Sportia-Pekan Verkkokaupan tai kolmannen osapuolen asiakasrekisteriin.

Yritykset ja yhteisöt

Myymme seuroille, yrityksille ja yhteisöille sopimuksen mukaan myös laskulla. Kysy lisää myymälästämme p. 03-3142 1000 tai omalta yhteyshenkilöltäsi!


Toimitusehdot

Sportia-Pekan Verkkokaupan (Y-tunnus: 0867698-8) toimitusehdot

Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista ja palautuskäytännöstä.

Kaikki hintamme sisältävät kulloinkin voimassa olevan Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan tuotteen, tilattuun tuotteeseen ja näihin toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen sekä valittujen maksu- ja toimitustapojen mukaan. Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä ja näin ollen toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Tuotekohtaiset toimitusajat näkyvät kunkin tuotteen tuotekortista. Maksu- ja toimitustapojen ehdot näkyvät Maksutavat- ja toimitus-kohdasta. Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Sportia-Pekan Verkkokauppa ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Palautukset ja peruutukset

Verkkokaupan tilauksilla on 14 vuorokauden peruutus-, vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Tilauksen peruutuksesta, vaihdosta tai palautuksesta tulee ilmoittaa kirjallisesti vapaamuotoisena Sportia-Pekkaan 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, jonka jälkeen tuote on palautettava kohtuullisen ajan kuluessa. Asiakas on vastuussa peruutuksesta tai palautuksesta aiheutuvista kuluista. Ennen tuotteen palautusta suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Myös paketin noutamatta jättäminen Postista tai Matkahuollosta katsotaan peruuttamiseksi.

Palautuksista maksettavat korvaukset

Tuotteista hyvitetään tuotteen myyntihinta kokonaisuudessaan, silloin kun:

  • tuote on myyntikuntoinen ja omassa myyntipaketissa avaamattomana (suljetuissa paketeissa myytavät ja sinetöidyt tuotteet).
  • tuote on omassa myyntipaketissaan, käyttämättömänä kaikkineen tarvikkeineen ja lappuineen. Eli tuote on vastaavassa kunnossa kuin lähetyshetkellä.

Tuotteen myyntihinnasta vähennetään 20%, mikäli tuotteesta puuttuu myyntilaput

Tuotteen myyntihinnasta vähennetään 40%, mikäli tuotteen paketti on vaurioitunut tai puutteellinen.

Tuotteen myyntihinnasta vähennetään 60%, mikäli tuotepakkaus puuttuu kokonaan tai se on vaurioitunut niin, ettei sitä voi enää käyttää tuotteen uudelleenmyymiseen.

Tuotteen myyntihinnasta vähennetään 80%, mikäli tuotetta on käytetty. Tuote katsotaan käytetyksi, mikäli tuotetta on käytetty tuotteen luonteen mukaan. Tavaraa ei katsota otetuksi käyttöön, jos kuluttaja on käsitellyt tavaraa vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

Tuotetta ei korvata lainkaan, mikäli tuotteesta ilmenee, että tuote on ollut käytössä pitemmän ajan tai se on rikottu.

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille tai muokatuille tuotteille emme myönnä peruutusoikeutta.

Asiakas on vastuussa tilauksesta aiheutuvista kuluista. Tilauksesta aiheutuvat kulut ovat tuotteen toimittamisesta, vaihtamisesta ja tuotteen palautuksesta syntyvät kulut. Palautuksesta aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta, ellei asiasta ole erikseen sovittu. Ennen tuotteen palauttamista kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vaihto- ja palautusohjeet

Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia (myös pakkaus on oltava myyntikuntoinen, eli pakkaa palautuksesi huolella.

Tuotteen myyntipakkausta ei saa käyttää sellaisenaan palautuksessa, vaan myyntipakkaus on suojattava siten, että tuote palautuu myyntikuntoisena myymälään. Virheellisestä paketoinnista johtuvat kulut vähennetään asiakkaan hyvityksestä.

Vaihto- tai palautustilanteessa voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla, jossa kerrot tuotepalautuksesta tai vaihdosta. Näin osaamme sitten auttaa parhaiten palautus / vaihtotilanteessa. Kun tilauksesi on saapunut meille, otamme palautuksen käsittelyyn. Liitäthän tilauksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimi, osoite ja puhelinnumero
  • Tilinumerosi palautusta varten tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen.
  • Tilausnumero, löytyy sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.
  • Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto). Emme vaadi syytä palautukselle, mutta haluaisimme toimintamme kehittämiseksi tietä palautuksen syyn.

Asiakas on vastuussa virheettömän tuotteen peruutuksesta tai palautuksesta aiheutuvista kuluista.

Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta vain Suomeen. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä esim. palautelomakkeen kautta. Ulkomaille toimitettaessa tilauksen toimituskustannukset määräytyvät toimitusmaan mukaan ja toimituskustannukset veloitetaan todellisten toimituskulujen mukaan. Tämän lisäksi lisäämme kaikkiin ulkomaille tehtäviin toimituksiin 10,00 euron laskutuslisän.

Lisätyöt ja laskutettavat työt

Mikäli tilauksien yhteydessä tehdään asiakkaan pyynnöstä lisätyötä esim. tilaukseen liittyvien lisäselvityksien (esim. tulli- ja veroselvitykset, täytettävät lomakkeet) tai erityistoiveiden (esim. lahjapakkaus) osalta, laskutamme lisätyöstä 50,00e/h, minimilaskutus 0,5h. Laskutettavasta työstä ilmoitetaan aina asiakkaalle ennen työtä, mikäli mahdollista.

Maksamisen turvallisuus ja henkilötietojen käsittely

Kirjautuneesta Asiakkaasta tallennetaan seuraavat tiedot asiakasrekisteriin: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, salasana, sekä asiakkaan IP -osoite.

Emme käytä asiakkaan antamia yhteystietoja suoramarkkinointiin ilman asiakkaan antamaa hyväksyntää emmekä luovuta asiakkaidemme tietoja kolmannelle osapuolelle ilman viranomaisen määräystä.

Verkko ja luottokorttimaksut on järjestetty keskitetysti Point-maksupalvelun kautta eikä järjestelmämme ei kerää verkkopankki tai luottokorttimaksuista tili- tai luottokorttitietoja.

Riitojen ratkaisu

Ensisijaisesti pyrimme ratkaisemaan kaikki riitatilanteet neuvottelemalla asiakkaan kanssa joko sähköpostitse, puhelimitse tai tapaamisen yhteydessä.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Voit halutessasi käynnistää riita-asian käsittelyn myös verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin (ODR) kautta. ODR-foorumissa asioidessasi tarvitset Palveluntarjoajan sähköpostiosoitteen, joka on lielahti@sportia-pekka.fi.

Viikonlopun tarjouksemme!
Viikonlopun tarjouksemme
Myymälakalusteita!
Info
 
Harjuntausta 5, Tampere
lielahti@sportia-pekka.fi
puh. 03-3142 1000
FB: @sportiapekkatampere
 

 

Takaisin sivun yläreunaan